Inrichting van uw ruimtes

JACKSON INTERIEUR is een Belgisch familiebedrijf opgericht in 1995, gespecialiseerd in de marketing van meubelen, de fabricage van massief houten meubelen op maat en interieurinrichting. Wij bieden een ruime keuze, bestemd voor zowel particulieren als professionals. Inclusief designmeubels op maat, aangepast aan de bijzonderheden van uw kamers.

Ons team bestaat uit decorateurs, binnenhuisarchitecten, verkoopadviseurs en timmerlieden die met u samenwerken om een ​​ruimte te ontwerpen en in te richten die past bij uw behoeften, smaak en budget.

Onze missie is het ontwerpen van hoogwaardige meubelen van verschillende materialen zoals hout, metaal of keramiek. Ontdek ons ​​brede aanbod aan merken.

Huis / Appartement

Om een ​​woning sneller te verkopen en de beste prijs te krijgen, is het aan te raden om deze te meubileren zodat potentiële kopers zich kunnen inleven in hun toekomstige interieur. De interieurarchitecten van JACKSON INTERIEUR ontwerpen samen met u de ideale indeling voor uw te koop staande woning; de gekozen meubels kunnen worden gekocht of gehuurd, afhankelijk van uw budget.

Kijkwoning

Jackson Interieur werkt samen met vastgoedontwikkelaars om hun kijkwoningen uit te rusten met meubels en decoratie. Hierdoor kunnen de toekomstige panden ​​in de schijnwerpers gezet worden. De decorateurs van JACKSON INTERIEUR werken mee aan de plannen, geven kleuradvies (verven, wandbekleding, enz.), kiezen het meubilair en alle decoratie, met een professionele kijk op de huidige markt.

B2B

Ons team staat klaar om met u samen te werken om een ​​ruimte te ontwerpen en in te richten die past bij uw behoeften, smaak en budget.

Met name de inrichting van restaurants, hotels, vergaderzalen, kantoren, terrassen, enz. Wij voorzien een ruime keuze aan meubilair aangepast aan deze professionele ruimtes.

Leven in stijl

Dankzij de inrichting van onze interieurontwerpers wordt uw pand opgewaardeerd en uitvergroot om potentiële kopers aan te trekken!
Na een bezoek aan het pand of het analyseren van de plannen (in het geval van lopende projecten), zal een van onze interieurontwerpers een indeling voorstellen om ruimtes te optimaliseren en sterke punten te benadrukken voor elk van de kamers in het pand. Het doel is om potentiële kopers in staat te stellen het onroerend goed te visualiseren, zich het potentieel ervan voor te stellen en in hun toekomstige interieurs te projecteren.

Maar waarom dan?
Een gemeubileerd en gedecoreerde woning zal meer opvallen dan andere eigendommen die te koop staan. Een huis ingericht door een binnenhuisarchitect verkoopt voor meer en staat minder lang op de markt.

Kijkwoningen ingericht door Jackson

Braine L’alleud

Rue du Chardonnay 24, 3687 Braine L’alleud – 360° view

Jodoigne (Maison)

Rue de Gobiéry, 1370 Jodoigne – 360° view

Wavre (Appartement)

Avenue René Magritte 6, 1300 Wavre – 360° view

Wavre (Maison)

Avenue René Magritte 33, 1300 Wavre – 360° view

Business 2 Business

JACKSON INTERIEUR is uw partner voor de ontwikkeling van professionele ruimtes; zoals kantoren, vergaderzalen, vergaderzalen, recepties, hotels, restaurants, showrooms, wachtkamers en nog veel meer. Meer specifieke wensen? Neem contact op met onze professionals om een ​​ontwerp op maat van uw meubels te bespreken, aangepast aan de specifieke kenmerken van deze ruimtes.