Coaching, ja natuurlijk

Het team van JACKSON INTERIEUR bestaat uit verschillende gediplomeerde binnenhuisarchitecten. Zij staan ​​tot uw beschikking om u te adviseren bij de inrichting van uw interieur, waardoor u een scherpe en professionele kijk krijgt op uw ontwikkelingsproject. Bij de beslissing van een bank, het maken van uw gordijnen, de keuze voor nieuwe kleuren of de complete inrichting van uw woning, wij begeleiden u graag bij het maken van uw keuzes.

Breng uw foto’s en/of plattegronden van uw interieur mee bij uw volgende bezoek aan Jackson Interieur. Ons team van decorateurs zal u adviseren bij de keuze van uw meubels en decoratie om een ​​volledig project te realiseren dat perfect is aangepast aan uw wensen.

Onze interieurarchitecten komen op aanvraag bij u thuis om een ​​harmonieuze indeling te creëren, aangepast aan uw interieur, uw wensen, uw ruimte en uw gewoonten!

Tips & tricks

Commencez l’aménagement de votre intérieur par les gros éléments.
Vous pourrez ensuite ajouter d’autres pièces, telles que les tables d’appoint, les lampadaires, les plantes, la décoration murale, petit à petit, pour arriver à la décoration parfaite qui vous ressemble.

Lege Ruimte

Behangpapier

Naakte muur

Onze interieurs zitten vol met verloren ruimten, achter een bank of tussen een muur en een groot meubelstuk. Waarom zou u deze lege ruimte niet gebruiken door een klein meubel toe te voegen, zonder dat deze de hele kamer overbelast? Dit meubel zal ook een extra touch geven aan je decoratie. Terwijl het gemakkelijk kan worden verplaatst volgens uw behoeften.

Om de sfeer van een kamer gemakkelijk te veranderen, wordt behangpapier gebruikt. Het behang geeft een originele en warme toets aan een koele en leeglijkende ruimte. Een behangpapier met een geometrische of gewaagd patroon geef een kamer direct een thema. Een stuk muur behangen is over het algemeen voldoende om het gewenste effect te bekomen.

Om je interieur te decoreren is het niet altijd nodig om meubels toe te voegen. Om een naakte muur aan te kleden, denk aan een schilderij, een plexiglas lijst of zelfs een allegaartje voor foto’s! Een klok, spiegel of plank zou ook kunnen werken. De mogelijkheden zijn onbeperkt, waardoor je regelmatig van decoratie kunt wisselen!

Trappenhuis

Vergeten Hoek

Als er een verloren oppervlakte in het huis is, is dat wel de ruimte onder de trap. Om dit vaak ongebruikte hoekje te optimaliseren, stellen wij enkele ideeën voor:
Perfect voor een ingebouwde kast, open of gesloten mini bibliotheek,
kleine kantoor ruimte of plaats gewoon grote zachte kussens, een poef of een mooie fauteuil om er een plek van te maken om te ontspannen!

De hoeken van de kamers worden vaak vergeten in de decoratie. Ze kunnen echter gemakkelijk worden gerangschikt om opslagruimtes te maken, terwijl de esthetische kant wordt gewaarborgd. Denk aan hoekmeubels of vloerlampen die een warme kant en een gezellige sfeer in je kamer brengen!